Bellis head    
   
   
         
   
Anja  
MANIKURA 30min
Manikura je kozmetična nega rok in nega nohtov na rokah. Urejenost vsakega človeka najprej opazimo po negovanih rokah, saj so roke del telesa, ki so poleg obraza najbolj izpostavljene okolju in očem. Nenegovane roke hitro izdajo našo starost, saj se na njih pojavijo gube in druge kožne spremembe, zato je zelo pomembna redna nega.

Osnovna manikura obsega oblikovanje nohtov in ureditev obnohtne kožice ter poliranje nohtov z naravno nego, ki je priporočljiva 1x mesečno.

SPA MANIKURA 60min
Vključuje izdatno nego rok in nohtov in jo priporočamo enkrat mesečno. Spa manikura vključuje oblikovanje nohtov, ureditev obnohtne kožice, piling rok ter nego z Alessandro thermosoft anti-age rokavicami.

SHELLAK LAKIRANJE 30min
Shellac je s patentom zaščitena inovacija. Vsebuje UV3 tehnologijo, ki je kombinacija enostavne uporabe kot pri laku za nohte in vzdržljivosti gela. Je resnična inovacija podaljšane obstojnosti barve nohtov brez odkruškov. Shellac se nanaša kot običajen lak za nohte – čopič in steklenička. Za odstranitev potrebujemo 10 minut brez piljenja. Rezultat je 14 dni glamuroznih sijočih nohtov.
     
     
   
domov